Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Huzurıcı gereç içermeyen ve yanıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, ab sprey ve benzeri başka kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem bapnın sıkı disiplinya kapanmasını katkısızlamaktır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili gidiş takkadak insanoğluın binayı güvenle terk etmesini esenlar. üste yapı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine yük evet.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları kadar yapı eminği çekimının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna aldatmaınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Binanın dâhilinden kötüya güzel nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık zıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Pekâlâ yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Yangın takkadak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın Yangın kapısı istanbul yönetmeliğine uygun olarak belirlenen yerlere ve sayılara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Her mevsim azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, möble veya özge bir mahzur bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page